Opstaldning

Med plads til 75 heste, to indendørs ridehaller, 4 udendørs dressurbaner, 2 store udendørs springbaner og meget mere er vi et af Danmarks nyeste og mest moderne ridecentre.

På Billund Sportsrideklub har du mange muligheder for opstaldning. Som opstalder har du adgang til alle faciliteterne inde og ude, baner og folde. 

Opstalderne hjælper med at vedligeholde foldene fx har vi hegnsdage, hvor vi tjekker hegn, led og håndtag mv. Ligeledes hjælper opstalderne med at holde foldene gode ved fx at grave engbrandbægere og skræpper op, så de ikke får lov at brede sig. 

Hvis man har boks med løbefold skal denne muges og trimmes for ukrudt, når det er nødvendigt.  

 

Opstaldning er inkl. udmugning af halmbokse hver 14. dg, strøelse, fodring, fri benyttelse af faciliteterne, tilbud om 3 fællestimer pr. uge og evt. udlukning på løbefolde ved de bokse med disse. Der fodres med foderautomater i alle bokse, op til 8 gange dagligt, med aftalt mængde af kraftfoder (op til 3 kg dagligt). Der foders 3 gange dagligt med stråfoder; maks 3 kg pr. fodring for heste og max 2 kg pr fodring for ponyer. 

Der kan tilkøbes foldordning og udlukning på hverdage

Der kan tilkøbes ekstra wrap til aftenmåltidet pt er prisen kr. 85 pr. måned (ca. 1,5 kg). Ekstra strøelse (spåner, hamp) kan ligeledes tilkøbes til aktuel pris. 

Her kan du se hvilke bokstyper det er muligt at leje på Billund Sportsrideklub.

Når du har fundet den bokstype du ønsker, så kontakt Allan Blomgreen på tlf. 40795912.

 

Opstaldning i den store stald

 

Der er samme pris for både pony og hest                                                                                           

Der tildeles spåner 2 ps den ene uge og 3 ps den anden uge 

 

 

Opstaldning i den røde stald

 

Der tildeles spåner 2 ps den ene uge og 3 ps den anden uge 

 

 

 

Opstaldning i Laden

Hvis alle bokse i den ønskede opstaldning er booket, er der mulighed for at få en boks i Laden mens man venter. Som opstalder kan du frit benytte faciliteterne og også tilbuddet om 2 dressur- og 1 springfællestime pr. uge. Der er foderautomater i boksen, som fodrer 8 gange i døgnet. 

 

 

Opstaldningskontrakt